Tuesday, April 5, 2011

nak cakap nak, xnak ckp x nak. tolong jgn permainkan perasaan perempuan wahai lelaki

Asalamualaikum..


srettt srettttttt....
haaa chummmmm....
TT_____TT

saya selesema cekgu...
huhuuuu...

erm...
da lama x menulis.. ni entry first bulan april ni kowt..
erm..

tgk title di atas..
ala2 merapu, but kenytaan ..
kenyataan perasaan..
huhuu...
tanda aku protes !

alkisah..
ade sepasang merpati dua sejoli... mereka becinta..
kemana2 bersama...
gaduh berbaik gaduh berbaik.. itu da jd rutin harian..
biasa la kan..
sedangkan lidah lagi tergigit...
awwwwww.........saket.!!=p


hingga pada suatu hari...

si laki2 mengambil keputusan untuk hanya menjadi kawan baik sahaja kepada si perempuan...

tiada lagi istilah bercinta la gitu..

hurm...

setelah muktamad, diisyhtihakan secara sahnye mereka ni tiada la lagi apa2 hubungan melainkan kawan baik..

.........................

ok, cerita habis takat itu, yg mnjadi halnye bg aku la kan , yg mmbuatkan aku memprote kat blg ni ialah..

si lelaki itu, kenapa, bila da x bercinta ni, makin ligat plak ko nk call la, jumpa la..
kuar sama la.. stdy sama la.. itu la ..ini la...
aik.. da jumpa, pastu balik, smbung tepon plak..???

klu dulu, x de la sgt smpi cm ni..
itu itilah kwn baik ke??
ok2.. mungkin aku telebih emo kowt..

tp, bygkan la.. smlm masih couple.. arini mtk jd kwn baik.. pastu esok, rapat mcm couple, tp sbnrye cuma kawan baik??/

si perempuannye mmg akui, die x mampu buat apa2, sbb die syg..
ye ye.. aku paham.. kalau da bercinta, mmg la kita x kn mmpu lupakan seseorg itu sekelip mata kan..
tp si lelaki ni jgn la ambik kesempatan..
ye, korang x wat silap.. x wat masalah.. x wat maksiat...
saya tau itu...

etlis, kalau nk jd kawan baik, blh x tggu sekejap sebelum mula rapat blik??

kalau insatll something kt laptop pun, kena amik masaa n kalau boleh kne restart..
ni x..
ko nk 1 malam segalanye berubah, n eok pagi celik mata, macam da x de pape..
org luar mungkin x phm kowt..
tp.. ni kan kenyataan perasaan aku..
so agak tunggang langgang kowt ayt2.. sbb semua nk terhambur keluar..
huhuuhu...
=(

lau ko si laki2, x nk die jd lebih dr seorg kawan, cakap x nak..
n x paya rapat mcm ni.. sbb aku tau, ko tau die syg kan ko lg...
so boley x jgn nk buat org tu pasang harapan!!!
perempuan itu : x salah utk syg seseorg.. tp biar kena pada tempatnye..
oh yeah !.. cinta membuatkan manusia buta.
mata hati buata? but otak boley berfikir kan?
mana yg baik , mana yg buruk?
cuba jgn terus hanyut dlm permainan laki2 x boley pakai itu..


ps:// sy mnta ampun mnta maaf kalau menyinggung perasaan...

saper mkn cili die rs pedas.. pikir2 kan lah wahai adik ku....



4 comments:

helios_hegeh said...

yana emo..

ehem2sipelayar said...

ok...sy dgr kate..hahaha...bese la...lau becinte,,ggtu la jd nye...saba ye cik batu..lau geram sgt..meh sni...kte cecite2 ye =p <>>rase nk rejam je jantan bedebah tuh

ziaf said...

sile baling batu.laju2.

ziaf said...

sila baling batu.laju2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...