Tuesday, June 29, 2010

mr.B yg garang tu da dtg...x_X

Assalamualaikum..
=)


Surat cinta Nuff.....
mekasih pada sume yg da meNekan2 iklan2 tu...
macey yer...
*me bls gak tau*
hihiii....rerajin la tekan2 lg..=)

*tp income still ciput...cos aku x rajin tekan org nyer...aku rajin Balas jer ........*
hurm...gini...bila nk kaya nih?????


kali ni...
saje nk kasi tau,
akhirnye encik Buff dtg gak kat sini.
tp syg la..
di waktu, saat dan ketika ini, aku sgt x dpt nk online kan diri...
hurmmm....=(((((

wawaaaaaaaaaa.......="(

t Encik Buff lari g umh sebelah....

ne hiiiii ne hiiiiii..........

x_X"


*x de pic cos x de masa nk print screen.....=.=

Sunday, June 27, 2010

Durian oh Durian

Assalamualaikum
=)

alhamdulillah..
kenyang lg oerut ku mlm ni..

durian...ooo durian.....


sape yg x mkn durian lagi usim ni???
sila angkat tnagan dgn ruginyer~....

hahaha....

" aku mabuk durian "

pening pale wooo....
aaaaa......

ca ne ni... case report x siap lagi....

perut da kedepan....

kepala nk ke belakang...


.....x_x_


mati...............



_/\ __/\ __/\ ___________x_X"
\/ \/ \/


manusia mane la belah durian ca ni nih????

ishk.....


*pic....cilok Google...


-END-

Sunday, June 20, 2010

Sushi King itu HARAM?

Assalamualaikum
=)

hye semua..
k , lompat lompat lompat
terus ke cerita...

td usha Faiz nyer blog

pastu nmpk entry ni:

"Kami Tidak Pernah Dpat Status Halal-Sushi King"-nk cerita pnjng g tgk blog die.


benarkah????

k, cuba baca ni...


Answer:


kesimpulannyer?

renung2 kan....~
x_X"


Saturday, June 19, 2010

"i love u" x semudah itu

Assalamualaikum...
=)

hye semua..
erm..

korg ader x tgk iklan coffee mate tu?...
eyh, ader kat tv x?..
ai x tau cos ai da lama x tgk tv..huhuu..
mane de tv..ngadap skrin laptop ni je ha...

best la..
iklan tu...
Nota Cinta"..
ske sgt2...

cute je tgl couple tu kan...

eyh..

korg de tgk x ni?

die ader 3 episod..
skng ni 3 3 episod da kuar da..
nk tgk???

click kat ----> [SINI]

ni antara babak2 menarik yg aku suker...=)








aku mmg ske sgt lau iklan2 yg jenis2 cerita pendek cam ni..
yg ni lagi la..
lagu die pun aku suke...
huhuu...

best!..

yg x tgk lagi...sila la tgk yer....

=)

Friday, June 18, 2010

Contest Bergaya Dengan Baju

Assalamualaikum
=)

saya nk join contest lagi
hihiii

ni la contest tu:
"CONTEST BERGAYA DENGAN BAJU"

menarik x?
menarik bukan....???

huhuu
sebab tu la ai join...
x_X"

CONTEST ni di anjurkan oleh


giler comel nama tu..hahaa...
*siyes ni*

k,
ni la banner contest tu,

sesaper nk masuk ley click kat banner tu..or kat [SINI]

k, seperti biasa...

Syarat-syaratnya ialah :

1. Para blogger yang tinggal di Malaysia sahaja boleh join ini contest ! Lelaki dan perempuan !

2. Buat entri yang bertajuk Contest Bergaya Dengan Baju. (ikut suka nak cerita pasal gambar atau tak)

3. Letakkan banner kat atas tu dekat sidebar blog korang.

4. Link kan terus ke Contest ini.

5. Ikut suka korang nak jadi follower ke tak. Tidak diwajibkan pun.

6. Lepas dah buat entry. Post kan link entry korang

7. Akan ada dua hadiah satu bahagian lelaki satu bahagian perempuan.

8. Akan dinilai oleh Encik Megat a.k.a bapak tuan punye blog!

9. Hadiah misteri tetapi berkaitan dengan contest ini.

10. Tertib.......

mudah je kan...
ok, dgn ini, sy mempertaruhkan
v
v
v
v
v
v

tadaaaaaaaa




pic ku berposing bersama pokok kelapa dikala kenduri kawen .
org nga mkn2, aku dgn x segannyer mengarahkan adik aku snap pic aku nga posing kat pokok ni..
hahhaaa..
segan x segan blkang kira..
yg penting, aku gembira
=)
wiwiwiwiiiiii......
^_^

Thursday, June 17, 2010

my cat...miow miow

Assalamualaikum w.b.t
=)

hye korg..
hihi...kali ni cuma nk tunjuk muka si kunin ni ha....
;P

MY MUcuk ..
ni la kuceng kesayangan family aku dan secara langsung musuh aku.

x caya?
musuh ketat ni..
aku x ley tgk die..die pun x ley tgk aku..
lau balik umah, mesti sama ada aku yg kena duk bertapa dlm bilik atau pun die.
die : sama ada kena dok lam bilik atau masuk lam sangkar.

lau x wat cam tu hidup aku x tenang....
umah tu mesti bingit je dgr aku jerit...
die lak, lau nmpk aku mesti keje nye nk mencakar..
so sbb tu kami x ley bersama...

huhu...
ni la kuceng tu...
tym kecik mak die tinggal kan die...
skng da besar da..
demand lak tu...nk tido atas katil jer..kena berteman...

penakut!!!!1....x ley nk kena tinggal..
ceit..


ni masa die baby..usia dlm seminggu..mak die tinggalkn die..
mata x ley bukak...
mula2 aku ingt die buta

kesian kat die..
tgk..nk minum pun guna botol susu ni...

close up sket...jln pun senget2..
die bergantung pada deria rasa n bau je la lau nk jln

yg ni bkn die bukak mata die sendiri...tp aku ngan mak wat "operation"
kami bukak kelopak mata die slow2...
basahkan cotton bud...sesambil slow2 bukak mata die..
payah gak la..
"menangis" kuceng ni

see...da nmpk dumia da....
ni betul2 baru ps operation..
semasa die berusia lebih kurang 2-3 minggu

comey kan?
tym kecik2 cam ni je aku berani pegang..
skrg tym die tdo je aku usik..
huhuuu

cam pelik la plak muka die cam ni...

jelajah paper...
kuceng ai rajin stdy yer...


ni cam da comel sket...
cam da 4 minggu cmm tu la....

ni skng da besar.....
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
jeng jeng jeng

kucing buntal dah....
hihiii...
x senonoh lak tuh...
ishkishkishkk.....

Wednesday, June 16, 2010

contest "anda bersama si comel"

Assalamualaikum

=)


hye semua..
ari ni punya entry dimulakan dgn contest..
hehe..
"niat ati nk jwb tag"
*tunda dulu la tag tu...byk bebenor...huhuuuu*

k...
ni merupakan contest yg dianjurkan oleh RINA

cam bese la...
mesti kena ader syarat2 nyer kan...
k, di bwh ni merupakan syarat2 nyer..mudah ajer...


1- contest ni terbuka untuk semua peringkat umur....

2- mesti jadi my follower...tapiiii untuk 2blog..

3- wat 1 entry khas utk join contest ni, copy paste banner rasmi tu, pastu link kan terus ke sini yer...


sesaper nk join sila click pic di atas ni yer
=)


4- 1 penyertaan, 1 pic sajer ok...no over2 pcs..nnt byk2 kite jadi miong nk pilih..

5- gambar mestila bersama si comel..
xkisahla..adik ke, jiran ke, pinjam ank sesape pun..hehehe..janji chummmelll...

6- senang bukan??? n 1 more thing!!! jangan lupe tag rakan anda sekurang2nyer3orang..
make sure la ye org yg anda tag 2 tau yg die telah ditag...hehehe...
wokehh????

Senang jer kan syarat2 die?? ape lg..mai ler joinn.....
hadiah 2pcs clothes from bIFA'S collezion

knape sampai 2pcs?? sbb u'all kne jadi follower utk 2blog..

mudah sajer.....tarikh penyertaan tamat pada
30 june 2010

k, done sumer...

dan di bawah ini merupakan pic yg aku anta utk bertanding
hehe..
v
v
v
v
v
v
v
v
v


hehe...
ni la insan bertuah yg kena tag tu...

mama zharfan
mama eja
cik puan akish

rata2 sumer nyer bergelar ibu..
huhu..
ley la posing ngan ank sendiri...
/me pinjam jer..
hahaa....

nice blog bifa's collezion tu..
bju2 die pun cun..
sesaper yg ske blog shop
ley la try cuci2 mata kat blog tu yer...


xxx

sekian
=)

Tuesday, June 15, 2010

hakikat hidup ini x seindah mimpi-mimpi

Assalamualaikum
=)

"hakikat hidup ini, x seindah mimpi2"

aku x ingt dlm novel aper ayat ni....

hurm...




"yg..kita bertunang nak?"

"eyh...sabar la dulu. muda lagi la"

"b da sygkan syg sgt2 da ni"

"b, sabar yer. byk masa lagi..kita belajar smpai habis dulu yer"


.....dan 3 bulan kemudian mereka putus.


xxx


"syg jgn la sedey...nt kita jumpe lagi yer"

"erm..."

"jg diri baik2.."


....dan tren terus meluncur laju meninggalkan platform...

....

pandangan terakhir....

mereka da x berjumpa ....

kring..kring....

"syg...b ade sesuatu nk ckp ni..."

"ape dia"

..................................................

.....dan

"selama ini...cinta, kasih dan sayang, hanya dr mulut...bkn dari hati"

......gugur air mata jatuh ke bumi....


xxx




"syg....b syg Syg sgt2..."

"i love u so much syg..."

...dlm hati 'syg'...

dia menangis....sbb dia tau...

tiada cinta untuk 'b'

"b, maafkan syg.....bkn niat syg untuk menipu b..tp syg x mampu..."

"x mampu utk melihat b kecewa lg. terluka lagi....."

dan... sejujurnya

"syg x mampu utk bercinta lagi...."







xxx

Monday, June 14, 2010

life is beautiful

it's

A

Small

sMalL

thinGs

thaT

makEs

LIFE

bEauTiFuL


Sunday, June 13, 2010

Contest Gambar Best by Asada

Assalamualaikum w.b.t
=)

hye...da mkn?
sy dah...
^_^

hehe...
keyh..
ni kali ni...saya terajin nk join contest dr adik Asada ni..

sila click link di bawah untuk maklumat lanjut yer rakan2...
=)
v
v
v
v


k, di bawah merupakan syarat2 penyertaan..
mudah ajer...:

Buat satu entry khas dengan tajuk Contest Gambar Best by AsaDa. UPLOAD GAMBAR TERBEST yang anda ada. tak kiralah gambar anda sorang atau ramai-ramai. takpun gambar orang kenduri kawen. asalkan bukan gambar lucah. yang pasti, gambar tu anda punya.. bukan cilok dari pakcik google atau orang lain.

Ceritakan kisah sebelum atau semasa atau selepas gambar tu di capture secara ringkas mengikut kreativiti anda. jangan panjang sangat sampai cecah lantai. karang merangkak asada nak baca..

Copy banner di atas. letakkan di dalam entry dan di side bar blog anda. pastikan ia di-link terus ke entry ini.
Anda boleh letak seberapa banyak gambar. tetapi hanya satu gambar daripada anda dipilih untuk dipertandingkan.

Dah siap buat semua syarat, letakkan link atau url entry anda tu di ruangan komen untuk asada terjah.

TARIKH TUTUP PENYERTAAN IALAH 1 JULY 2010..

dan dengan demikian, oleh kerana Asada da bg izin letak pic byk2, so,
aku pun dgn rela hati nyer letak pic byk2 kt sini..
hehe..
x de la byk maner pun,..5 keping jer....;p


ok, pic pertama ni merupakan pic kat sg.gabai. thun ni jugak..masa sem 4. kami konvoi 4 kete. plan d rancang seminggu lebih awal. tp semua dilakukan secara sulit. kitorng x g tau sesaper pun melainkan individu2 yg terlibat.
byk giler mknn kitorg prepare..mkn tembikai ni ntah da round ke berapa makan tah, x ingat la plak..berlebih2..satu pembaziran betul...ishkishkishk...
kwn2 jgn contohi pembaziran itu yer..
hahaaa...dlm pic ni aku nmpk sgt ber"muscle" ..wekk....;p
muntah ijau jap...huhu...ilusi baju semata2...=)
n yeay! kami berjaya menjeleskan beberapa kumpulan lain dekat situ..
muahahahahaaa
*gelak jahat jap*
:D

PIC ke-2 ni diambil masa gathering dak skolah last year. ni kat Putrajaya jer ni..
ni la kali pertama aku merayap kuar rumah sampai kol 3.30 pg baru balik umah..
*dush dush dush*
masib baik aku x mati kena blasah ngan mak ayah..
=)
tym gath ni, kol 10 pagi aku da kuar rumah da...g kumpul kat kenny rogers mid utk lunch..n bee la..jnji melayu kan..kol 12 lebih baru la sampai dak2 nih..tebal muka aku, peah, rina ngan pejai dok tunggu dorg kat situ.. 1 jam lebih tuh.. kami kena awal cos kami la organizer x bertauliah tuh..
huhuu..pas mkn..lepak2 wat cam kedai kopi, pastu baru gerak g meen bowling. maen 3 ke 4 round.. pastu lepak kat secret recipe's. x mkn pape..air pun x. just dok lepak..ske ati kitorg jer..
blablabla... dlm kol 8 g mcD plak..mkn..haha..
pastu..blablabla....kol 10 lebih g dataran merdeka...pastu kol 12 lebih gerak g putrajaya...
pastu kol 2 lebih balik ..singgah kat Pelita Bangsar.. minum teh tarik jap..
blablabla..
kol 3.30 aku sampai rumah...
zzzzz....
kena perli lama gak...tiap kali kuar je mesti kol 8 da kena balik da skrg ni...lau lebih kol 8 mak mesti da call suruh balik..
huhuu...
*ai x dpt kunci kebebasan lg*




PIC ke-3 dan ke-4 masa kat Alamanda... tym ni mungkin da raya yg ke 30 kowt..hahaa..
x ingt la...
kitorg g umah terbuka rumah tiqa, yg bju itam tu..
aku yg bju hijau tu...
ni mlm gak ni..kitorg x de wat pape pun kat Alamanda tu.. cuma jln2 bg mknn dlm perut tu hadam..pastu disebabkan kat Alamanda ni x berapa nk ramai sgt org tym ni, so pe lagi, kitorg pun posing la kat sumer papan iklan yg ader pic cun2.
ader gak la mata2 yg memandang..tp, x kesah ler...
bkn selalu..lau malu pun, malu ramai2..hahaa..

PIC ke-5 ni aku jd lelaki..hehe..itu pun lau korg perasan la aku ni berjambang dlm pic ni..;p
hehe..ni masa nga shooting video utk projek mandarin..
kitorg kena buat movie pendek...
so aku yg bertuah ni kena la jd lelaki...
lelaki yg jd rebutan k..haha...
nk tgk ke video tu? lau nk t aku upload..;p
*tu pun lau ader request la*
hihii..
ni slalh satu pic utk jd cover
ok x?
kitorg siapkan citer ni dlm masa 1 hari, dari pg sampai la kol 11 mlm..
huhu..penat mmg la penat.. berapa pasang baju tah aku pakai ...dlm 4 ke 5 pasang gak la...tp berbaloi2..huhu..kami dpt menang, video plg best...
=)

sekian dari saya..
kamu kamu kamu!!...
join la...
=)

ps:/Asada, kasi saya menang.;p
hehe

saya...

Assalamualaikum..
=)

erm..

saya

FISIOTERAPI

sy
bukan

NURSE

@_@

Wednesday, June 9, 2010

berbudi, berbahasa, bertimbang rasa

Assalamualaikum w.b.t
=)

sihat semua? hurm..kali ni aku nk bercerita hal pengalaman aku waktu praktikal ni..
agak bosan je kan?...x pe...cuba baca dulu..

da nk 5 minggu da aku kat hospital ni.
sgt best. pengalaman berhadapan dengan real patient mmg lain dr kita berhadapan dgn org yg sihat.
ye...sapa minta nk sakit kn?

aku...fisioterapi...

korg tau x aper fiioterapi tu?

lau x tau, t next tym aku story..
erm...

hakikatnye...
kita pun akan sakit jugak suatu ari nnti kan..
x kira tua, muda...
percaya atau x?...
patient strok...
strok..x kenal usia...
plg muda yg aku jumpa aritu, die da kena strok 3 thun da...start dr umor 13 thun die da kena strok.
die dtg ngan mak n abg die. abg die da nk kawin...
senyuman die manis....
da terlalu lama sgt strok...tulang blkang die pun da bengkok da...
mak die citer, dulu masa mula2 die kena stok, rmi la jugak kwn2 die yg dtg tgk..
tp skrg da x de.
mungkin diorg da lupa kat die..=(
die sempat sekolah form 1 dlm beberapa bulan je...

perasaan aku: simpati.+ empati

story kedua...
round wad...burn unit...
unit rawatan kebakaran..
ader patient ni...
die baru umur 13 thun..
punca: accident...
ceritanye: die ngan mak die dlm kete, pastu accident..full story aku x tanya sbb:
aku tnye die, adik nape jd cam ni..pastu die jwb..accident kete ngan mak...
pastu aku tnye.. mak camane?..die jwb: mak da meninggal...

aku: innalillah...n terus sebak hati aku sgt2.....

mak die meninggal selamatkan die...
=(

besar pengorbannan ibu kan....

minggu ni aku round wad burn, ley la dtg jumpa die hari2...wat execise ngan die.
ader abg die jaga...abg die umur 15 thun...
dr cara die jg adik die, aku tau, abang die penyayang..n jg adik die ikhlas sbb syg kan adik die, bkn sbb terpaksa...

next story...

die, ader PSY(mental sket) die ikut mood...
kalu kena caranya, org baik ngan die, die ikut cakap kita...die nk buat apa yg kita ajar...
die x suka org marah2 kat die...
die tau, die sedar die beban kan org..
dan sebab itu.. die slalu ckp: biar la die mati...mampus....
=(
arini aku ikut tgk die...
keian die..
die merajuk..
td masa pas mandi die jatuh..kaki die sakit..
ader org marah die..
die da jnji smlm nk turun gym wat exercise...tp sbb ari ni mood die x baik..die x mau...
die marah2...
penat puan pujuk die...
die...family die tinggalkan die....
bahasa kasarnye: die dibuang fmily
kejam kan mereka...

kesian kat die..
harap esok mood die baik...
nk blnje die mkn gula2 ...

masuk wad neuro
ader adik tu....umur 13 thun jugak...
masalah die: die ader ketumbuhan tulang belakang..
tp still menanti bila nk wat operation..
die sihat..
ceria jer...
nama kami sama...
ari ni x pat nk bwk die turun wat exercise..
td pg dtg wad pun x jumpe die, sbb die ader kena "interview" ngan para doc.
aku dpt tgk dr jauh jer...
dan lambai kat die..
aku tau die senyum kat aku..
smlm die bg aku coklat...
baik kan patient tu...

td pun ader makcik nk bg roti canai kat aku...
ta mau la...
ckp kat makcik tu, t makcik lapar, makcik kena la mkn..tu kan makcik punyer...
makcik tu sakit kat pinggang die.. turun kat gym wat exercise ngan kerusi roda..nurse anta..
pastu bila da habis..lama makcik tu tunggu ..x de pun org nak jemput die naik wad balik..da call..tp mybe dorg bz..aku...ngan ager..terus ckp kat puan: puan kami antar la...


sebab da sebulan lebih kat sini, so ader sesetengah patient yg da dtg utk kali yg kedua or ketiga..
so dorg pun kenal la aku..
aku suka sgt...
itu tandanye..interaksi kiter dgn dorg berhasil..
dorg ingt kat kiter..
tgk diorang senyum dan dgr ungkapan terima kasih tu, da cukup wat hati kita berbunga..
cam ader makcik sorg tu...

die sakit 1 bdn...masa nk treat die, die ngadu pening kepala...
die mmg slalu pening kepala....
jd x ley nk wat yg berat2 sgt...
bg treatment hot pack jer...
pastu ajar wat exercise utk kuatkan tulang blakang, otot n nk kurangkan pening die...
bila die nk balik...patient kena wat appointment baru...
pastu die pun ckp...x pe la..bila2 pun x pe..liyana ader...(aku x g tau pun nama aku)
die baca kat baju tu rupanye...=)
patu salam die die peluk ciom pale aku ni..
sebak nye rasa....
cam kena peluk cium ngan mak sendiri...
dal a da lama x balik rumah tym tu...

hurm....

kita akan bahagia sgt kalau dapat kurangkan kesakitan diorg..
duduk, wat assestment, tnya masalah sakit dorg dan seambil tu, dgr dorg bercerita...
kita kena la berbudi...
berbahasa..
kita kan akan jd patient jugak nanti..
macammana kita nk di layan dgn baik..
cam tu la jgk kita kena buat kat org kan...

terima kasih...itu satu ungkapan yg akn cukup wat hati aku berbunga n tersenyum bila ia nya dtg betul2 ikhlas dr hati....





Tuesday, June 8, 2010

wajah2 pemenang

Assalamualaikum..
=)

hye..
tanpa membuang masa...

tadaaaaaaaaaaaaa!!!!!

*drum roll plz*

*clap2*

v
v
v
v
v

1st


v
v
v
v
v

2nd


v
v
v
v
v

3rd


tahniah pada semua pemenang yer...
=)

yg x berjaya, cuba lg t k..
ni hadiah2 yg ai jnji kan..
pic ihsan uncle G, tp ni la yg ai nk bg...

tp x pat nk pos kan esok..erm..insyaAllah dlm minggu ni jugak lau sempat...
sy kebizian yg teramat sgt....x_x
nk kuar g post office harap jumaat ni je la..tu pun lau
drebar nk bwk..huhu...

bg yg anggap sy tipu or byk alasan..
sy nk jelaskan ni, sy betul2 x dpt nk pos kan awal sbb sy nga praktikal skrg ni, masa kerja kol 8 sampai 5. standard la tu kan...
nk g keje kol 7 pg da gerak kuar... break lunch hour kol 1 sampai 2.
kol 5 balik, dalam 5.45 baru smpai umh.
sy ni x dak lesen nk drive. g keje pun jd penumpang jer...
tempat tgl, kat bndar tasik puteri.. jauh dr post office...lau dekat pun, x dak masa mau p.. da tutup da post office lau nk g pas lek keje tuh...
so sy cuma ley harapkan ari jumaat cos tym break pnjg sket dr 12.15 smpai 2.45.
so, sgt2 minta maaf yer..
=.=


/ps: pemenang, sila kasi sy alamat anda yer...

Sunday, June 6, 2010

SAYA NAK MENANG BLACKBERRY


Assalamualaikum w.b.t

=)

SAYA NAK MENANG BLACKBERRY!!!!...

Huhu...tu saje yg termampu ku ucapkan...

detail contest:

Tarikh kontest: 10 Mei 2010 – 10 Jun 2010

Hadiah untuk direbut: 3 BlackBerry Smartphone!

Syarat-syarat kontest

  1. 3 gambar
  2. Melakonkan watak Abe, TTT, dan diri sendiri. Siapa TTT & Abe? Korang leh tengok atas menubar blog porttuantanah ek..
  3. Posing sebagai Abe dan pegang kertas bertulis atau print www [dot]
  4. Posing sebagai TTT pegang porttuantanah
  5. Posing sebagai diri sendiri pegang [dot] com
  6. Sambungkan ketiga-tiga gambar memanjang, atau melintang. Boleh juga edit guna satu background.
  7. So hasilnya macam pegang www [dot] porttuantanah [dot] com.
  8. Buat satu entry khas untuk kontest ini dalam blog korang, sertakangambar dan jangan lupa backlink ke blog porttuantanah.com.
  9. Letakkan URL link kontest anda di ruangan komen entry ini.
  10. Jadi follower porttuantanah.com.
  11. Letakkan banner porttuantanah.com di sidebar blog anda sepanjang kontest berlangsung. Anda boleh copy code banner blog ni.

Model Abe – pakai topeng atau blur je kan muka korang terus. • Model TTT – kena censored kan mata. Yang betudung takpe..censoredkan mata je dah ok. Hehe. • Model diri sendiri – ikut suka hati macam mana korang nak posing.

. Cantumkan ketiga-tiga gambar korang tu macam gambar kat bwh tu. Memanjang atau melintang.

Posing ikut kreativiti masing2. Posing maut ok. Saiz gambar korang tentukan sendiri.

Kertas atau kadbod ikut suka. TULISAN dan KERTAS tak boleh diedit. Lukis sendiri atau print.

TIPS: Pastikan www [dot] porttuantanah [dot] com tu nampak jelas..kalau nak menang..hehe.

Ada 3 kategori.

Pemenang setiap kategori dapat hadiah 1 BlackBerry Smartphone.

  1. Kategori lelaki
  2. Kategori perempuan
  3. Kategori lelaki vs. perempuan
ok...itu la detail entry...
"TTT, yana copy paste je ea...;p"

hehe...da alama taw tau sal contest ni..dr sblm 10 mei lg...mmg da ready2 nk join..tp kebizian memaksaku mendelaykan hasrat nk join..hukhukhuk..
arhh.....x kira...nk masuk jugak...menang x menang len citer..da try join kan..
huhuu...
etlis puas ati cos da cuba=)

saper nk join sempat lagi ni...sila click kat [sini]

atau klick kat banner bwh ni:


kat tepi tu pun ader ...kat sidebar tu.....>>>>>>


k, ni la gambar yg ku pertaruhkan:

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...