Tuesday, June 1, 2010

10, 10, 10....Sumer 10 tau

Assalamualaikum..
=)

k, kali ni plak, aku nk jawab tag>
tag ni dtg nyer dari CIK RAMA yg chumeL...
hehe..
*cian dier, aku tag dier byk bende..

sowey yer darling..=)

k, tanpa berlengah lagi,
(hingus da penuh lam hidung ni...;p
FYI: ai selesema...waaa...FLU!..Takt jugak,
musim2 H1N1 ni kan..
hurmmm...
harap x de pape...
;(

k, ni soalan2 cepumas nyer:

10 fakta tentang aku
nga selesema ma sekarang
sgt perasan
kuat tidor
kuat berangan
suka mkn
sy suker mengaku muda (pendek kate x rela ngaku tua)
playgirl kowt
setia? hehe ;p
otw jd fisioterapi
aku blaja kat uitm puncak alam tu, nk jumpe dtg la..
^_^

10 perkara yang menakutkan aku
hantu
gelap
bunyi2 pelik
perkara2 pelik
citer hantu
sport check
exam
test jpj
tggu result kuar
first date
;p



10 perkara yang selalu aku sebut
ye la kowt!
erm...
ntah
laparla...
kat maner yg sakit?
sakit tu ca maner?
makcik ok?
sakit x?
berat x?
up..k, hold 1 2 3 4 5...down...guwd...1 more


10 perkara yang paling bernilai buat aku
mom
dad
adik beradik
kwn2
saudara mara
daus
duet
happy moment
first love
first date
^_^


10 “pertama kali dalam hidup aku”

first tym g bercuti kat langkawi sendiri tanpa fmily last year..just ngan kwn2 bertiga
first tym booking ticket flight utk g langkawi online

first tym tgl kat asrama tym kat matrik johor

first tym ader laptop thun 2007

first tym wat part tym kat mid valley, jd promoter kasut utk brant Rotelli kat Metrojaya

first tym wat praktikal kat Hospital Sg. Buloh..2 bulan tu...pas ni aku nk g jauh2 lak

first tym couple ngan sah : 08/11/08

first tym tgk wyg tym aku form 2...citer Mr. Cinderella...haha..minat Erra Fazira punyer pasal

first tym aku pakai handset tym aku form 1, tym tu thn 200. pki enset NOKIA 3210 jer

first tym aku beli brg online, thn lepas. aku beli beg merah jimmy choo ok..huhuu...
rm180, dpt handbag, purse n watch...aku rs berbaloi2..huhuu


7 yang terpilih


sila jawap yer....=)


3 comments:

[-suziey-] said...

hiks..sesi mnjelaskan utang..huhu ktia byk utang xberbayo ni..utang tag:D

FyZa said...

eh sapa daus 2? keh3..sbuk ja...;p

cik elina said...

ehh,saya kena tag ke ?
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...