Wednesday, June 16, 2010

contest "anda bersama si comel"

Assalamualaikum

=)


hye semua..
ari ni punya entry dimulakan dgn contest..
hehe..
"niat ati nk jwb tag"
*tunda dulu la tag tu...byk bebenor...huhuuuu*

k...
ni merupakan contest yg dianjurkan oleh RINA

cam bese la...
mesti kena ader syarat2 nyer kan...
k, di bwh ni merupakan syarat2 nyer..mudah ajer...


1- contest ni terbuka untuk semua peringkat umur....

2- mesti jadi my follower...tapiiii untuk 2blog..

3- wat 1 entry khas utk join contest ni, copy paste banner rasmi tu, pastu link kan terus ke sini yer...


sesaper nk join sila click pic di atas ni yer
=)


4- 1 penyertaan, 1 pic sajer ok...no over2 pcs..nnt byk2 kite jadi miong nk pilih..

5- gambar mestila bersama si comel..
xkisahla..adik ke, jiran ke, pinjam ank sesape pun..hehehe..janji chummmelll...

6- senang bukan??? n 1 more thing!!! jangan lupe tag rakan anda sekurang2nyer3orang..
make sure la ye org yg anda tag 2 tau yg die telah ditag...hehehe...
wokehh????

Senang jer kan syarat2 die?? ape lg..mai ler joinn.....
hadiah 2pcs clothes from bIFA'S collezion

knape sampai 2pcs?? sbb u'all kne jadi follower utk 2blog..

mudah sajer.....tarikh penyertaan tamat pada
30 june 2010

k, done sumer...

dan di bawah ini merupakan pic yg aku anta utk bertanding
hehe..
v
v
v
v
v
v
v
v
v


hehe...
ni la insan bertuah yg kena tag tu...

mama zharfan
mama eja
cik puan akish

rata2 sumer nyer bergelar ibu..
huhu..
ley la posing ngan ank sendiri...
/me pinjam jer..
hahaa....

nice blog bifa's collezion tu..
bju2 die pun cun..
sesaper yg ske blog shop
ley la try cuci2 mata kat blog tu yer...


xxx

sekian
=)

2 comments:

Hapiz Rahman said...

sweet gile kontest.. :)

Yana KenJa said...

sweet cam gula2 kan? hahaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...