Sunday, June 13, 2010

Contest Gambar Best by Asada

Assalamualaikum w.b.t
=)

hye...da mkn?
sy dah...
^_^

hehe...
keyh..
ni kali ni...saya terajin nk join contest dr adik Asada ni..

sila click link di bawah untuk maklumat lanjut yer rakan2...
=)
v
v
v
v


k, di bawah merupakan syarat2 penyertaan..
mudah ajer...:

Buat satu entry khas dengan tajuk Contest Gambar Best by AsaDa. UPLOAD GAMBAR TERBEST yang anda ada. tak kiralah gambar anda sorang atau ramai-ramai. takpun gambar orang kenduri kawen. asalkan bukan gambar lucah. yang pasti, gambar tu anda punya.. bukan cilok dari pakcik google atau orang lain.

Ceritakan kisah sebelum atau semasa atau selepas gambar tu di capture secara ringkas mengikut kreativiti anda. jangan panjang sangat sampai cecah lantai. karang merangkak asada nak baca..

Copy banner di atas. letakkan di dalam entry dan di side bar blog anda. pastikan ia di-link terus ke entry ini.
Anda boleh letak seberapa banyak gambar. tetapi hanya satu gambar daripada anda dipilih untuk dipertandingkan.

Dah siap buat semua syarat, letakkan link atau url entry anda tu di ruangan komen untuk asada terjah.

TARIKH TUTUP PENYERTAAN IALAH 1 JULY 2010..

dan dengan demikian, oleh kerana Asada da bg izin letak pic byk2, so,
aku pun dgn rela hati nyer letak pic byk2 kt sini..
hehe..
x de la byk maner pun,..5 keping jer....;p


ok, pic pertama ni merupakan pic kat sg.gabai. thun ni jugak..masa sem 4. kami konvoi 4 kete. plan d rancang seminggu lebih awal. tp semua dilakukan secara sulit. kitorng x g tau sesaper pun melainkan individu2 yg terlibat.
byk giler mknn kitorg prepare..mkn tembikai ni ntah da round ke berapa makan tah, x ingat la plak..berlebih2..satu pembaziran betul...ishkishkishk...
kwn2 jgn contohi pembaziran itu yer..
hahaaa...dlm pic ni aku nmpk sgt ber"muscle" ..wekk....;p
muntah ijau jap...huhu...ilusi baju semata2...=)
n yeay! kami berjaya menjeleskan beberapa kumpulan lain dekat situ..
muahahahahaaa
*gelak jahat jap*
:D

PIC ke-2 ni diambil masa gathering dak skolah last year. ni kat Putrajaya jer ni..
ni la kali pertama aku merayap kuar rumah sampai kol 3.30 pg baru balik umah..
*dush dush dush*
masib baik aku x mati kena blasah ngan mak ayah..
=)
tym gath ni, kol 10 pagi aku da kuar rumah da...g kumpul kat kenny rogers mid utk lunch..n bee la..jnji melayu kan..kol 12 lebih baru la sampai dak2 nih..tebal muka aku, peah, rina ngan pejai dok tunggu dorg kat situ.. 1 jam lebih tuh.. kami kena awal cos kami la organizer x bertauliah tuh..
huhuu..pas mkn..lepak2 wat cam kedai kopi, pastu baru gerak g meen bowling. maen 3 ke 4 round.. pastu lepak kat secret recipe's. x mkn pape..air pun x. just dok lepak..ske ati kitorg jer..
blablabla... dlm kol 8 g mcD plak..mkn..haha..
pastu..blablabla....kol 10 lebih g dataran merdeka...pastu kol 12 lebih gerak g putrajaya...
pastu kol 2 lebih balik ..singgah kat Pelita Bangsar.. minum teh tarik jap..
blablabla..
kol 3.30 aku sampai rumah...
zzzzz....
kena perli lama gak...tiap kali kuar je mesti kol 8 da kena balik da skrg ni...lau lebih kol 8 mak mesti da call suruh balik..
huhuu...
*ai x dpt kunci kebebasan lg*




PIC ke-3 dan ke-4 masa kat Alamanda... tym ni mungkin da raya yg ke 30 kowt..hahaa..
x ingt la...
kitorg g umah terbuka rumah tiqa, yg bju itam tu..
aku yg bju hijau tu...
ni mlm gak ni..kitorg x de wat pape pun kat Alamanda tu.. cuma jln2 bg mknn dlm perut tu hadam..pastu disebabkan kat Alamanda ni x berapa nk ramai sgt org tym ni, so pe lagi, kitorg pun posing la kat sumer papan iklan yg ader pic cun2.
ader gak la mata2 yg memandang..tp, x kesah ler...
bkn selalu..lau malu pun, malu ramai2..hahaa..

PIC ke-5 ni aku jd lelaki..hehe..itu pun lau korg perasan la aku ni berjambang dlm pic ni..;p
hehe..ni masa nga shooting video utk projek mandarin..
kitorg kena buat movie pendek...
so aku yg bertuah ni kena la jd lelaki...
lelaki yg jd rebutan k..haha...
nk tgk ke video tu? lau nk t aku upload..;p
*tu pun lau ader request la*
hihii..
ni slalh satu pic utk jd cover
ok x?
kitorg siapkan citer ni dlm masa 1 hari, dari pg sampai la kol 11 mlm..
huhu..penat mmg la penat.. berapa pasang baju tah aku pakai ...dlm 4 ke 5 pasang gak la...tp berbaloi2..huhu..kami dpt menang, video plg best...
=)

sekian dari saya..
kamu kamu kamu!!...
join la...
=)

ps:/Asada, kasi saya menang.;p
hehe

3 comments:

Dawy said...

suka gilaa gambar yg second tuh
good luck !!

ASaDa RyutaRo said...

lewat giler balik sampai kol 3 pagi. isk2.. klu dh bg kunci kebebasan, ntah2 x balik dah. hahaha..

ok yana, asada dh check.. asada pilih pic yg 1st. mandi manda makan tmbikai. hihi =P

penyertaan d terima. tQ sudi join. ngee~ gud luck ea.. (^^,)

Yana KenJa said...

thnx dawy!!!!!

thnx asada,
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...