Friday, June 18, 2010

Contest Bergaya Dengan Baju

Assalamualaikum
=)

saya nk join contest lagi
hihiii

ni la contest tu:
"CONTEST BERGAYA DENGAN BAJU"

menarik x?
menarik bukan....???

huhuu
sebab tu la ai join...
x_X"

CONTEST ni di anjurkan oleh


giler comel nama tu..hahaa...
*siyes ni*

k,
ni la banner contest tu,

sesaper nk masuk ley click kat banner tu..or kat [SINI]

k, seperti biasa...

Syarat-syaratnya ialah :

1. Para blogger yang tinggal di Malaysia sahaja boleh join ini contest ! Lelaki dan perempuan !

2. Buat entri yang bertajuk Contest Bergaya Dengan Baju. (ikut suka nak cerita pasal gambar atau tak)

3. Letakkan banner kat atas tu dekat sidebar blog korang.

4. Link kan terus ke Contest ini.

5. Ikut suka korang nak jadi follower ke tak. Tidak diwajibkan pun.

6. Lepas dah buat entry. Post kan link entry korang

7. Akan ada dua hadiah satu bahagian lelaki satu bahagian perempuan.

8. Akan dinilai oleh Encik Megat a.k.a bapak tuan punye blog!

9. Hadiah misteri tetapi berkaitan dengan contest ini.

10. Tertib.......

mudah je kan...
ok, dgn ini, sy mempertaruhkan
v
v
v
v
v
v

tadaaaaaaaa




pic ku berposing bersama pokok kelapa dikala kenduri kawen .
org nga mkn2, aku dgn x segannyer mengarahkan adik aku snap pic aku nga posing kat pokok ni..
hahhaaa..
segan x segan blkang kira..
yg penting, aku gembira
=)
wiwiwiwiiiiii......
^_^

3 comments:

Farid MOFASAD said...

psstt...



pokok 2 kapel ke???


>>______________<<

INTANKUTERPILIH said...

gud luck

Yana KenJa said...

pokok kapel??? aik???

x_x??

intan: maceyh yer....=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...