Thursday, June 17, 2010

my cat...miow miow

Assalamualaikum w.b.t
=)

hye korg..
hihi...kali ni cuma nk tunjuk muka si kunin ni ha....
;P

MY MUcuk ..
ni la kuceng kesayangan family aku dan secara langsung musuh aku.

x caya?
musuh ketat ni..
aku x ley tgk die..die pun x ley tgk aku..
lau balik umah, mesti sama ada aku yg kena duk bertapa dlm bilik atau pun die.
die : sama ada kena dok lam bilik atau masuk lam sangkar.

lau x wat cam tu hidup aku x tenang....
umah tu mesti bingit je dgr aku jerit...
die lak, lau nmpk aku mesti keje nye nk mencakar..
so sbb tu kami x ley bersama...

huhu...
ni la kuceng tu...
tym kecik mak die tinggal kan die...
skng da besar da..
demand lak tu...nk tido atas katil jer..kena berteman...

penakut!!!!1....x ley nk kena tinggal..
ceit..


ni masa die baby..usia dlm seminggu..mak die tinggalkn die..
mata x ley bukak...
mula2 aku ingt die buta

kesian kat die..
tgk..nk minum pun guna botol susu ni...

close up sket...jln pun senget2..
die bergantung pada deria rasa n bau je la lau nk jln

yg ni bkn die bukak mata die sendiri...tp aku ngan mak wat "operation"
kami bukak kelopak mata die slow2...
basahkan cotton bud...sesambil slow2 bukak mata die..
payah gak la..
"menangis" kuceng ni

see...da nmpk dumia da....
ni betul2 baru ps operation..
semasa die berusia lebih kurang 2-3 minggu

comey kan?
tym kecik2 cam ni je aku berani pegang..
skrg tym die tdo je aku usik..
huhuuu

cam pelik la plak muka die cam ni...

jelajah paper...
kuceng ai rajin stdy yer...


ni cam da comel sket...
cam da 4 minggu cmm tu la....

ni skng da besar.....
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
jeng jeng jeng

kucing buntal dah....
hihiii...
x senonoh lak tuh...
ishkishkishkk.....

4 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

eh comel la pic dia minom susu tuh..hihihi

geram ;)

Farhah (applegreen) said...

comellllllll!

Lala Lulu said...

cumelnye kucing !
geram tgk .

Yana KenJa said...

haha...comel ker???

ishk...kuceng garang nihhhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...