Sunday, June 12, 2011

dia hilang entah ke mana

assalamualaikum..

da lama sgt x menulis kat sini....

"dear mr.boo....
sy sedih sgt2... die da pergi ke? tgll kan saya untuk selamanya? kenapa die hilang mcm tu aja? kenapa?
.... masa 5hb6 2011... die call... dan mcm basa, kami akan berbual dan merepek sampai la rasa ngantuk... tp mlm, die ada ckp, kalau aku da jumpe yg lg bik dr die, die sudi lepaskan aku...
lagi...die suruh akuu jd yana yg mcm dulu.. hati batu... x suka menangis.. die x nak aku menangis lagi.......
kenapa die merepek mcm tu tiba2?... die selalu marah kalau aku ckp pasal putus, tp kape mlm tu die yg ckp mcm tu tiba2...
pagi, 6hb6 2011.. pukul 6.03 a.m....
die call... die kta die da nk bersiap... nk mandi.. die nk g keje awal pg ni..
die pesan, mlm ni die balik lewat... ade solat hajat uk budak2 pmr dgn spm....
die g ngan mak.. x sure die ley tepon atau x mlm ni..
die pesan, jgn lupa mkn.... jgn lupa solat... jaga diri baik2...

dan sampai hari ni... waktu, saat dan ketika ini.. die langsung x call or msg aku lagi...
da 7 hari....

aku risau sgt2... aku x tau camane nk contact die.. fon die off... aku x de number mak or adik die.. kwn2 die pun aku x de...

apa boleyh aku buat??? aku cuma mampu menunggu.. menunggu dan berharap die selamat...

aku rindukan die.....

rindu sgt2...

die je yg mampu buat aku menangis tiba2...

die da jnji x nk buat aku menangis lg.. tp die mungkir jnji...

aku nak die ada...
aku rindu kan die.....

syg rindukan b...b.. b kat maneeeerrrr...........=((


2 comments:

Adda said...

sabar yeaaa T.T

sugar2 kapas strawberry said...

kita paham perasaan awk..sbb kita baru lepas kena macam ni.tgh cari salah sendiri sekrang ni.knp tiba2 dia senyap macam tu je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...