Wednesday, October 6, 2010

bila hati ini da benci.....

Assalamualaikum..

hurm..panas nye hati aku tatkala membukak fb td..

tgk notification..

click...

click...

comment...

comment..

and bla...bla....

tetiba mata aku tertancap pada satu patah ayt

"yana: I thnk we do not need to talk K? just go away."

hurm..
k, saat itu...aku rasa.."pahal mamat ni..bila masa aku ckp ngan die?..
Gila ke hapa?

owh..k sbb aku 2 3 hari ni rajin nyampuk kat comment die?
aku rs aku ckp cara yg normal je..x menyakitkan hati..n x berbaur cam bekas kekasih pown~..
cam kawan..siap guna aku kau je pon..
budus....
bkn nye aku nk kaw balik dowh..

n pastu tetiba kat top news de plak die ckp cam ni kan:

Dunia ni ada pelbagai jenis org,
ade yg gemok, kuru, debab, hitam, coklat, putih.
Tp...
ade sorg rakyat malaysia ni die berbdan gemok suka jge tepi kain og tp die x perasan die prnah knl org, die prnh kwn ngan org tu tp die x perasan yg die dah menyakitkan hati org tu.

itu la die cakap..

ntah la..cam nk cakap tujukan kat aku, x de plak aku jg tepi kain die..apa aku kesah sal die..
ku bahagia sungguh sama buah hati ku..
n die ni cam ta pape la...

pastu aku pun post la bende ni kat wall aku.. x cukup, kena bhagi 2 masa nk post kat status tuh..huhuuu:

"OK..manusia? mungkin la aku yg dia maksudkan.mgkin jugak bukan..mungkin aku terlebih perasan? atau itu kenyataan?.;p. mungkin aku salah baca..mungkin aku salah faham..mungkin aku slh dgr and mungkin jugak aku salah tafsir..? mungkin aku ada sakitkan hati dia? mungkin aku x sedar? atau dia yg sebenarnye sakitkan hati aku? dan die yang x sedar? atau kami 2 2 terlalu EGO utk mengaku salah?..dan ayt dia "mybe we dont need to talk anymore, just go away" <<----??? dengggggg~!!!!! bila masa aku ckp dgn die?! YOU. ...u..u..u...u CUMA sesuatu yg X BERBALOI utk dikenang~ ok, ayt ni <> <--- akn ku ingt sampai mati..n da tentu la..YOU cuma stakat stok geli2..~! wewwww~...-END- "


ha,,,,hambek kaw...jgn la wat aku naik angin..abis aku kuar hambur sume bnde kang..

lantak kaw la labu..aku da x kesah pun sal ko..


mybe la aku perasan je kowt..n post ko tu x de kaitan ngan aku...but definite ly, ayt sebaris yg ko suro aku blah tu mmg tuju khas utk aku kan... FINE ~.. no regrets pown..


cuma ade la sket.. sbb aku x paham pesal ko sakit hati sgt ngan aku..


aku tau la aku lagi cun dr awek ko skng ni...TETTTTTTTTT......


*mulut cam ayam aku ni.*


3 comments:

.s.o.f.i.a. said...

adoyai!!!! apa kes nak gado2.....???? aku dulu bercinta 9tahun, ckash, dia tunang ngan pompuan lain, tapi kitaorang kawan sampai skarang........ baru nampak matang. he he...........

INTANKUTERPILIH said...

sabar jerlaa...biasala kalau org dah sakit hati memang mcm tu...biarkan jer dia..

Yana KenJa said...

erm....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...