Monday, March 14, 2011

Isnin yang serabot

Assalamualaikum

=)

Dikeempatan yg ada. aku nk mencelah2 jugak blog kesayangan ku ini..
huhuu..
da tengah bulan, duit pun da pokai..*ceit cam la aku keje makan gaji kannnn~~~~*
da nak dekat final sem da.. n preparation : of cos ! ZEROOOOOO !!!!

yang pasti asgment yang sampai x penah nak habis..
asignmnt yg da lama sampai aku still x sentuh lagi..
haishhh.. ngan research nye lagi yg x gerak satu apa pun???!!!
pemalas punya budak...!!!
=.=!
*ampun mak...~~~*

dan sepanjang sem 6 ni, x de satu pun minggu yg aku lalui dgn tenang..!!
semua ari isnin aku tunggang langgang..
tiap kali mlm isnin la malam paling merana + terseksa..
tu la masa nye untuk jadi burung antu + kelawar skali..
time tu la nk bersengkang mata ngadap laptop
*konon la siapkan asgmnt ~~!!! tapi cam biasa la kan...*
mesti la intai2 fb, ms, tagged, terjah2 blog..bla bla bla... you tube, etc...

pastu nk bising2 salahkan lec x kasi cukup masa n bg terlalu byk keje..
padahal. salah sendiri buang masa x tentu hala...
huuuuhuuuu..
jahat/ x guna punya ank murid !!!
time bersuka ria x ingt lgsg kat asgmnt kannn~~~~!

akibatnye: asgmnt yg aku anta mmg cam sampah !..
walaupun guna kertas a4 mhal, n tebal..(nmpk la asgmnt tu cam tebal.. lau timbang pun gerenti berat)
but isi : x payah la cakap...
sedih betul...

kesimpulannya..

????

simpulkanla sendiri....

=DDD

ps/ X sabar nk cuti sem...
da beli mesin jahit baru.. hhuhuuu excited nk design baju sendiri ni...
=))))

*aku ni blaja cos apa??*=.=!

x de kaitan !!!



3 comments:

ralphrazaq said...

hikhikhik yana.....x mo malas2 nt rugi...whoaaa, lawanya make up...hot nyah..aaauwwww.. ^^

Yana KenJa said...

huhu..
da penat nk rajin la peah...
make up??
natural beauty tuh..
wahahahaa..=pppp
miowwwwwwwwww

ralphrazaq said...

yek....natural beauty la kunun...uiksss, aku ada baucar towk barang loreal..nak x..tapi baucar die ikut bulan ler...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...