Wednesday, April 28, 2010

TAK mungkin MelepasMu...x_X''

Ayooo..
tau x..ishkkk...
aku da la nga jwb exam smlm...n pastu ari ni ader paper...
tp dr smlm otak aku ni dok ligat putar lagu ni lam kepala..
ishkkk..
tak pasal2...
teganggu konsentrasi aku..
bila pikir2 baik2...?.?
cam da lama je aku x layan lagu nih..x pasal2 je bg ketenangan kat jiwa sbb lagu ni slow~X_x
..tp...
aku kan nk stdy n jwb exam nih??!!!...
ayoooo...
*semoga bila aku da post lagu ni kat sini, die stop la putar lagu ni lam kepala nih...
huhuuuuu
T.T


DYGTA-X mungkin Melepasmu..

Selamat mendengar..=)

5 comments:

✖sLap mE pLz!™✖ said...

lagu pe???
nway jdik 1st!!! yeyeh,, haha

Yana KenJa said...

hehee..lagu ni: dygta..x mungkin melepasmu..dgr la..
best..
bg sy la..=)

sugar2 kapas strawberry said...

hohoho...lagu apekah ini..xpnh gr pon..lau kerna ku syg kamu pnh dgr..hihi

Yana KenJa said...

.lagu kerna kuyg kamu tuh mmg da pnh jd lagu febret..=)..ni pun lagu febret satu ketika dulu..hihii..^_^

Syah said...

nice info...!! hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...