Saturday, July 10, 2010

SUSAHnye nk jd AYU

Assalamualaikum w.b.t

=)

aku sgt2 teringin nk jd GIRLY~

hahha.....
lawak x? lawak kan...


ok, budak ats ni....nk jd cam bawah ni

v
v
v
v
v

ok?..i admit, ni pun x nmpk ayu lgsg...
muahahhaa

mula2 aku terining nk touch-up blog ni bg nmpk ke-gurly-an nyer...
tp last2 aku rasa SGT X SESUAI sgn jiwa aku.

bkn ape...sbb aku rasa aku org yg kasar x kasar sgt, but totally not lembut

susah rupanye nk jadi PEREMPUAN MELAYU bkn lah TERAKHIR..
mmm...sgt2 teringin la sebenarnye..
*ni kategori ngidam ni*
x_X"

dr segi DRESS-up , aku mmg sgt2 pasti aku x ley nk tonjolkan part "keperempuanan" aku.
mmg la aku pki cam perempuan, tp aku teringin nk jd cam ermm....
*pikir2*
@_@

cth nye cam Lisa Surihani tu..hahhaa...
wew~...of cos..nk dibandingkan aku dgn die...ibarat cam
strawberry shortcake dgn
chocolate mudpie..

=P

die strawberry, aku chocolate

X kan aku nk me-RENDAH2-kn diri aku kan...
hehehe....

maksud nyer, die tu da mmg terang2 cantik... bkn la cam aku ni ha...

hurm...aku nk wat apple pie ngan tiramisu ni, x berkesempatan lagi nkbuat...
da lama x maen masak2 ni..


2 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

cantik tu bkn terletak pada paras rupa sbnrny..
tp hati kita..hihi
tp kdg2 mmg xslh nk cantik cm org lain.cuma jgn fake ;)

arayualan said...

weh pe kes nak jd gurly..kakaka aku rase aku lg kasar dr ko cik yana oiii..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...