Monday, July 26, 2010

OK!..DINNER kat GYM!

Assalamualaikum...
=)

wahahaha...kebizian melanda..
xdapat nk spend masa kat sini..
hurm..

see...
traffic da menjunam macam gagak kena tembak jatuh ke tanah ...~

*itu perumpamaan aku sendiri...

keyh!...

SEE..TAJUK..

DINNER kami kat GYM!..

oh! yes~..itu adalah kenyataan..

hahaa...

cabarannye..
kami seramai 58 kepala..perlu transform gym itu dari pada gym..
kepada sebuah tempat yg GRAND utk Dinner t...

bersesuaian ngan tema nye MASQUERADE tuh kan..

berapa gulung kain nk pakai utk balut gym tu aku x tau lah..

yg pastu nye...
seramai 450-500 org yg akan ader mlm tuh puas ati~..

n cenderahati...<>
telah di-cut kos smpi RM1100 jer...
itu temasuk door gift, lucky draw, best dress, vip n games...

ok!..sgt botak kepala aku nk jimat~....

*utk org yg sgt boros cam aku, itu adalah sgt SUSAH~!!*


design tempat..~

secara rasmi nye aku lah interior design yg menyebok..a.k.a gila kuasa..
sumer bende aku nk wat..
hahaa..
pape la..
jnji..
yg penting...sumer can tik bila da siap nt..

hurm..

*dress x de lagi*
*kasut x de lagi*
*mask x de lagi*

kesimpulannye...sume pun x de lagi..

T_______T

huaaa....*demam*



1 comment:

.s.o.f.i.a. said...

nanti dah dapat baju ngan mask jangan lupa post kat sini ek,....!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...