Sunday, July 18, 2010

Gaduh je ...Sedey la...

Assalamualaikum
=)

hurm...jarang betul aku niter hal peribadi aku kat sini kan..
tp, ...aku sedey la..

aku ngan die asik gaduh jer..
jahat nyer aku..[unca gaduh sumer nye sebab aku..
kenapa la aku kejam sgt kat die?

asik die je yg kena mengalah..
die terlalu baik utk aku..

dan sekarang...tetiba playlist aku play kan lagi ADAM-KU BERTANYA..
x penah2 aku dgr lagu nih...

nah...ambik...
lirik..
ni lagu aku tujukan untuk diri aku sendiri...

anggap macam die tujukan kat aku
sigh...*
=.=

Adakah diriku kau x perlu lagi
adakah cintaku kau x perlu lagi
adakah dirimu dah berubah hati
terhadap diriku...

adakah insan lain bertakhta di hatimu
hinggakan dirimu merubah cintamu
manakah janji mu yang kau beri dulu
kepada diriku

kau pernah berkata cintamu adalah
selama-lamanya
bulan menjadi saksi pada malam itu
kau kata... kau cinta...

sayangku dengarlah rintihan hatiku
ingin kau kembali seperti dahulu
kenangan di jiwa
membuat ku rindu
kepada dirimu...

kiranya diriku kau x perlu lagi
simpanlah kenangan cinta kita dihati
walaupun sukar pun aku kali ini
biarlah ku pergi
ooh maafkanlah ku bertanya...


aku sgt ......ermm....


4 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

belajar la utk mengalah...myb ad hikmah ;)

GreeNrOsE said...

lagu ini sedeh~
sy nga frust dulu..
sgt la trase sedeh dgr lagu ni..

budakkecik said...

kalau dh smp mcm tuh, mst sama2 discuss elok2...masing2 mst ada silapnya. jgn mudah patah smangat dgn mngatakan semua salah diri sndr sebab ia blh memakan diri...kalau masing2 ikhlas utk kekal lama, perlu ada timbnag rasa dn tolak ansur. tak perlu ada sebarang rs bersalah...ok!

EirA said...

apa ni kak yana..
gadO2..nOt good r..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...