Wednesday, July 21, 2010

Oh! DinnEr!....PERHATIAN ! sila TOLONG saya....

Assalamualaikum...
=)

da lama rasanya x conteng sini..
hehe.
penyeksaan da berakhir..
da anta research folder..
da la lambat..
abisla...

"deduction 50% mark for late submission"
see...
mati aku
>.<


keyh!..tutup cerita itu..
hehe..
ni nak citer sal dinner..
ha..
dinner kali ni klas kitorg handle..
cop2..dinner apa???

Ni dinner PHYTAS...
persatuan Fisioterapi UiTm nih..
sumer batch ader...Sumer student degree n dip + alumni pun akan ader...

so, aku kena perah kepala otak nk pikir sal cenderahati...

Tema: Masquerade




so...
nak bg apa?????!!!!!!


oii...
bg la idea....

baju pun aku x de lagi nih...

cari topeng je dulu lah...

topeng2 cam ni:

HURM...
sekarang ni kitorag(aku, ayu, ager, zani, k.mia, jihan) nga pening nk bg
door gift utk student apa..
utk VIP . lecturer...apa..
utk best dress king n queen apa...
Games???
LUCKY DRAW,..???

adoii...Botak laaaaaaa.......

sesaper ader idea bernas2.???

korang kan bijak, arif, lagi berpengalaman..

uh..masa sudah la sgt suntuk..

dinner 8hb 8 ni...
hurmmm,....

uwaaa.....
tolongggg.....tolong bg idea plz.....




6 comments:

FyZa said...

alamak..x dak idea la nk bg sbb x pernah terlibat ngan diner bagai..heeh..erm apa ek..bunga? mug? erk..bleh ke..huhu

princeduyong said...

student...vip and lecturer...erm...bagi je pen...letak dlm kotak yang cantik...

KOPIAH BURUK

cik panadol said...

tak kisah bagi hadiah ape pun...asalkan pemberian tu ikhlas dan diorg dapat buat kenangan...mahal atau murah tu lain citer... =)

nice theme la...leh melaram sakan la kalo cmtu...

naLUVkpop said...

HI..new here..slmt kenalan..
psl doorgift mungkin blh bg coklat ala2 lollipop with ur persatuan punye name atas die kot..kalau nak lg grand letak gmbr atas tuh pun ok... simple but nice kan.. n fun gak..

ZACK ENTRY said...

pakai jer pape..asalkan bertutup..=)


Zack Entry

.s.o.f.i.a. said...

dulu penah pi satu bday party with masquerade theme.... and kaler pink + sapphire. doorgift was a carved tin box dalam organza bag (pink or blue). dalam tin box tu ada crabtree punya perfume. yang jenis calit2 tu. cantik sangat2..... tapi cost tinggi sket la kan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...