Wednesday, May 5, 2010

BEST VACATION PHOTO CONTEST by mekchu


Assalamualaikum..=)
hihiii...

aku juin contest lagi..
^_^
tuh..tuh...kat ats tuh banner die..

"Best VACATION PHOTO Contest"
dianjurkan oleh mekchu

kalau nk join, ley klik kat banner tuh yer..
erm.. kat side bar tuh pun ader..=)

hehe, cam best cos sem lepas punyer cuti aku da puas melancong dlm malaysia ngan memember..huhuu...


pic diatas merupakan pic yg aku pilih utk besaing ngan yg lelain.
^_^
ok x?

ok, sbb ape aku pilih pic nih??..meyh nak citer, pic ni tym g Langkawi bln 6 last year.
g bertiga je tanpa kawalan ibu bapa..hahaa...independent habis lah..
*ala..kami kan da besar*
x_X"
k, ni tym kat Pulau Beras Basah.. cun giler tempat ni, kalu nk g,
amek la pakej island hopping yg byk ader disediakan kat sekitar chalet kat Pantai Chenang tuh..

erm utk TUAN PUNYER CONTEST- mekchu,

batu pilih pic ni sbb pic yg ni la plg susah kami nk tgkap.

kami guna kamera fon je, then kamera tuh letak atas tunggul kayu jer sbb mls nk mintak tolong sesaper
(sbb tau mesti kena byk kali shoot bru jadi).

pastu kan, sumer org tgk kami sbb telompat2 cam tuh. monyet2 kat ini pun tgk gak..
(malu jap ..tym tuh jer~..tp wat donno jer)

da la kami jer yg gegadis (3 dara pingitan la konon) dlm group tuh...
ader 3 dr tak tau maner.. tp dorg kulit gelap..
(pakcik drebar bot tuh sebok nak kenen2 kan kitorg??? ader ker patut!!?? ishkishkishkkkkkk)

3 org dari America kowt n
2 org dr Malaysia..(dorg ni laki bini..baru kawen..honeymoon la tuh kowt) n

ramai lagi group2 dr bot2 yg lain tp rata2 sumer nyer bkn org Malaysia..
so dgn x segannyer la kami melompat2..

nk patah gak la kaki nih sbb pic asik x jd jer..
ye la...kamera kami x canggih n x hebat cam dslr tuh...
T__T
lebih dr 20 kali shoot kowt baru jd..
huuuuhuuuuu
tp yg penting puas atii
^_^

n ni mekchu nak tau yer:

Nama glamer: Yana KenJa

Tarikh : Bulan 6 2009 (tarikh x ingt la..ermm 21-23 hb kowt)

Tempat : Pulau Beras Basar, Langkawi

3 comments:

churalliya said...

cerianya.. tq join contest..
-checked by mekchu-

ASaDa RyutaRo said...

wallaweh!!

gud luck!! nti nk join gak :P

Yana KenJa said...

orite...besaing ngan asada..hahaa..
X_X" tipis la pluang aku nk mng nih!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...