Saturday, May 8, 2010

Bila BF da jd EX-bf

Assalamualaikum..
=)

entry kali ni aku nk ckp sal lelaki yg da jd EX.
hurmm..
aku nk tanya korg yg bergelar lelaki tuh, adakah bila korg da jd EX-bf , korg mmg x kan contact lgsg dgn korg punyer EX-gf?

*ker aku jer yg sgt malang slalu dpt EX yg cam nih??!!!

ishhhh...
bkn la bermksud bila aku contact dorg, means still nk hegeh2 kat EX aku tuh..
but stakat tnya something yg penting itu pun x kan la x ley nk jawab?
nk ckp x de krdit?!huh..aku miscall pki nombor lain terus kasi msg
"awk siapa yer"
bluerrrkkk....

*da la aku mmg jijiksss dgn perngai die skng, ni tambah2 meloyakan lagi*
huh.!..die itu mmg sgt meng...ewwww~...bg aku...

tuh satu..
yg satu lagi..
ishkk..
nama je add kat social network nih..but mmg x pnh nye nk komen or just buzz...
*aku x harap pun*
hurmm...
bila aku komen pic die..trang tang tang..terus delete x smpi seminit pun~
*bkn ckp perkara2 yg mendatangkan marah or menimbulkan curiga pada GF baru die or boley mendatangkan syak pd org lain or boley wat org pikir yg aku nih EX die*
just ckp
"rambut dr dulu smpi skrg x pnh berubah" itupun salah ea???!!!
huh..tindakan itu aku da boley agak dah la wey..
cam la aku x tau ko jd stalker terhormat aku~
but...*die tuh wat bisnes online*..
bila aku tunjuk interest nk beli die nye barang tuh, amboi..bkn main friendly..
siap ckp
*sbb awak kwn, n kita kenal, so sy mls nk berkira sgt, g pun sy pecaya kat awak*
satu lagi blureerrkkkk ...

muntah hijau aku dibuatnyer...

loya tekak aku baca ayat2 mereka itu.

ha...teringat plak kat yg satu lagi nih, pas putus, mmg terus hilang menyepikan diri..
nombor die pun aku da x tau..ishkkk..
pelik betul

adakah nasib aku je yg mmg malang slalu dpt cam nih?
or mmg kebayakan lelaki2 ni mcm ni????

bf yg skrg nih? adakah bakal jd EX-bf yg cam ni jugak???
X_x"

*pic utk hiasan semata-mata

7 comments:

tiefazatie said...

if EX-bf yg camtue..u better ignore him la...wat xtau je..xyah wat pape..nt die ingt u terhegeh2 kt die plak..lgpn..wat u lg sakit ati kan..better back-off je la..kte kena syg diri kte kn2..kalu org xsudi nak kwn kte..biar je la..=)

hudhud said...

eh sumpah annoying ex yg cmtu. tgk jgk tu babe. kalau break cara ok, baik la dgn dia. kalau gaduh, mmg tak bertegur la jwbnye hehe

Yana KenJa said...

huhuuu,...thnx bg advice..tu la..lau die tamo kwn kite x rugi pape pun kan..=)
mmg da ignore dorg pun..^_^

Yana KenJa said...

hurm..x gaduh pun..dorg tuh je poyo lebeyhh..bajet howt sgt2...

miloicekaw1119 said...

biarkn je ex mcm tu..

tiefazatie said...

welcome..=)..aah..kte mg xrugi pun..ignore je..asalkn u happy ngn life u k..hee

Yana KenJa said...

huhu..seb baek da putus awal2..
x nyesal...x nyesal...
btambah happy skng..hihi..
maceyh yer sumer..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...