Wednesday, May 26, 2010

mari menjelaskan hutang

Assalamualaikum...
=)

ok..
sebelum pape...
ni nk bg tau awal2 ni..
AWAS!
entry ini sgt pnjg,
but ku akn cuba ringkaskan..

huhuu..
k, aku nk menjelaskan hutang piutang tag n award je sebenarnye..
hahaa...

yg pertama,...ni da bezaman aku peram kowt..
huuhu..
maaf yer...TIEFAZATIE

"Beautiful Blogger Award"

die anugerahkan aku ngan award ni..
hehe...
2 nd tym dpt..
=)
macey yer...
maaf sbb lmbat jelaskan hutang ea..huhu..
da bebunga2 da hutang tuhh...^_^

haha..
k, yg seterus nye,
award ni dtg nyer dari
(mereka org yg sma....hehe)
sorry Rina, lmbat waat entry, ai bz yu...huhuuu

"Nice Blogger Award"

hehe...sesuai ker utk aku?..haha..
x kesa..terima jer..
k, utk terima award ni, aku wajib jawab soklan2 ni:


1- Apa yg bermain difikiran anda sekarang ni??
aku sangat kenyang...
tp sbnrnye, aku dlm keadaan x de mood. aku x bercakap pun ngan housmate aku yg 2 org ni sjk ptg td..
hurm...
=(

2- Apakah nama samaran u'all??
yana kenja
yana hegeh
yon
yen
nana
errrrrr........bam?
hahahhaa...;p

3- Berikan 3orang yg u'all sayang...
my mom
my dad
my adik beradik
=)

4- Panggilan utk siDIA
b...dulu for hubby, but sbb aku lom kawen ngan dorg, x de nyer nk pgl dorg tuh hubby ai...
so, b for baby la......=)

5- Hadiah yg korang impikan dari seseorang yg istimewa..
rumah banglo 4 tingkat, kete harrier
tu 2 je dulu cukup lah..
hahaaa....
;p
k la...tu mmg sah2 angan mat Jenin, hurm.. nk perfume boleyh?
saper nk bg aku ngan rela hati?
angkat tngan yer...
cm ni --> o/

6- Blog mane yg korang suke visit??
sumer aku suke visit..(ceit...pengampu..;p)
haha..
x la, siyes, aku suka visit sumer org nyer blog..=)

7- Tag kan kepada 15org rakan blogger korang...
yg ni jap, aku nk campur kan sumer skali ngan yg lelain t k...
=_+

k, seterusnyer,
award ini plak di hadiakan oleh


hehe..
"Blogwalking Award"

cam tau2 jer kan..huhu..
macey yer abe Yas, wlupun hobi aku mmg ber BW, tp sbb bz
prac 2 bulan ni, aku pun kurang la sket jogging2 kat blog org..
hurm..
tu yg smakin debab nih
huhuuu...

k, t aku sampai kan kat blogger2 lain, tggu yer d akhir entry ni, aku list kan sumer
org2 yg bertuah itu..
^_^


ok, award seterusnye, dtg dr

sbb die bg aku awad ni ialah sbb aku kuat mkn kateyer..
ye ke?
munglin la kowt~..
n sbb aku wat contest sal mknn..
haaa..sesuai sgt la kan dpt award ni..
haha..


"Kuat Makan Award'

k, sbgi bukti aku kuat mkn, nah..sila la cuci mata tgk pic2 kat bwh ni k...









ok?
cukuple tuh...tamo tunjuk bebanyak...kang bejelan pnjg entry ni kang..

k, finally,
tag ni dtg nyer dr Rina jugak...

1- Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam dari belakang?
sabar je la...
tikam die balik la kalu still hidup lagi...=p
haha....
hurm..tah la...aku pendam je kowt...=.=

2- 6 orang dihati anda?
ermmm..
mak
ayah
wani
alin
kwn2
boifren
tu je kowt...
(skemanyer aku)

3- Anda rasa anda comel?
of cos~
hahahahaaa
^_^

4- Single or taken ?
single. slagi aku x kawen, aku single k!

5- Blog yg anda suka?
seriously,
mesti la aku suka blog aku.....
hahahaaa

6- Adakah bilik anda kemas setiap hari ?
tak jugak...
ikut masa la...tp x de la cam tongkang pecah
hurm...
bilik aku skng yg kat umh tu adik aku yg ki.. aku kan dok membujang skng ni.. tah pe jd ngan bilik tu tah
ishkkkk

7- Lagu terakhir yang anda dengar ?
blow me a kiss

8- Last text message ?
digi:
zan: call balik
celcom:
u hv 4 missed call...bla bla bla...
maxis:
baby: esok cuti ?

9- last phone call ?
baby

10- hari terakhir anda nangis ?
tak ingt ...erm..tp dlm thun ni gak..
tym tgk citer ape tah

11- 5 kaler favourite anda...
purple
putih
merah
coklat
hijau

12- orang terakhir anda berYM ?
adoi....da lama x on YM
ngan syira kowt..
bincang sal nk mintak elaun prac ngan JPA
hohohooo

13- Game yg anda paling suke??
super mario..;p
hahaaa

14- Adakah anda peminat MCR ?
dulu la..
skng x

15- Apakah perasaan anda jawab tag ini?
bila nk habis ni??
huhuu

16- Anda rs tag ni best?
ntah..
xde perasaan ..aku jwb, sbb nye. aku nga lapar ni..
haha

Tag lg 10 0rang..

k, ni jap.

k, td 15, yg ni 10 org kan..
total sumer 15 gak la kan...

haha..
k, korg yg aku tag ni secara automatik nyer dpt sumer award tu, n kna la jawab tag tuh..
^_^

ni org yg bertuah tu yer...



















*siap jugak akhirnye..=)*

8 comments:

ASaDa RyutaRo said...

banyak giler tag buat skali gus.. hahahaha..

tQ dah buat award tu.. act award tu dari blog gerai opah.. heee =P

Yatre Hayati said...

wah panjangnya !!! ok2 nanti kita jawab

shey said...

banyak nye award u bg kat i ! da rs mcm princess da neh , haha :DD


btw , tengs babe !

illafira said...

wah byknye award and tag.. tq..

akan dijelaskan hutang itu secepat mungkin.. hehehe

et said...

oke.serius panjang.tapi x penuh.so,tahniah kpd mereka2 yg d tagged.naseb baek x kena.eheh.

Kie-yu said...

wah! bnyk nye award~
kalah dato' ct nih
heee
btw, thanks pass awards kt Kie-yu ^__^

Yatre Hayati said...

ok. da siap da tag n award. mekasih

Fiza Notty said...

salam!! wah terliur tengok sume makanan tu.. oh ye ternampak mee hijau tu!! johnys kan?? fiza suke sangat mee tu!

Big Apple Haram?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...