Sunday, May 2, 2010

contest-AKU DAN MAKANAN ITU

haa..ASSALAMUALAIKUM w.b.t

=)

k, da nmpk tajuk di atas?

ahah..kan da ckp aku nk wat contest, k kali ni aku lak yg wat contest.

ni banner rasmi ngan tak segannyer aku pampangkan muka aku yang da cam kuih pau tembam nye tuh..huhuuu...


ok. sbb aku nk wat contest? x de sbb.. saje ske tgk org len wat contest, n aku pun sebok nk wat gak..
hahaa...ley diterima x??

hurm..ok, lompat terus ke syarat2 nyer..
ala..cam bese...

mesti jd FOLLOWER ku (setia x setia tu lain citer)..

wat 1 entry khas utk join contest ni, copy paste banner rasmi tuh, pastu link kan terus ke sini yer..=)

anta penyertaan korang 1 keping jer PIC okeyh. (t byk sgt aku rambang mata)

1 org ley anta 1 je PENYERTAAN tau

pic korang SINGLE ok.kalau yg da bepunya ley je join, but dlm pic mesti mau single.hahaaa...^_^..x mo ramai2, t x adil. kalu nk rmi2, tggu aku wat contest lain.

yg plg PENTING, pic korang tuh mesti dgn MAKANAN tau (x kesah la donat or stakat biskut kering. jnji mknn) ok??

pic dgn makanan tu janji menarik yer..x kisah la korang nk nmpk cantik or lahap, or rakus or kebulur or seangkatan dgn nye..
diulang, jnji
MENARIK..
=)

senang je kan..pastu inform penyertaan korang kat aku dlm comment box tuh yer..=)

tarikh tutup: 31 MEI 2010


hadiah, jgn risau ader..aku akan fikirkan. mesti la dlm bentuk MAKANAN...
hahaaha..
bg korang 1 kotak COKLAT dah la kan?..
hihi..
xpe..hadiah, t aku update k.
JOIN je ramai2 ok.
=)

ader petanyaan, sila lah tanya..
(o^_^o)



141 comments:

miss neelopher said...

contest ????????????????
nak join !!!! kalo bab cokelat musti join.. :D

miloicekaw1119 said...

nnti nak join la..

Yana KenJa said...

silalah jpin..jgn segan2 k..
sgt2 dialu2 kan..=)

teh'a said...

yeay!! dh join!!
ni link untk ke n3 contest tuh..
hrap menang..
http://akubersamahidupku.blogspot.com/2010/05/contestaku-dan-makanan-itu.html

shaNAf said...

awk..nti kite join taw...
cam bez jerk..suke mkn2 nie^^

Yana KenJa said...

teh'a: thniah peserta pertama..=)

shanaf: join tau..meriahkan majlis..hehee..;p

CkYnHaShiM said...

hai,,,

ai joint gak ye..

http://ckynhashim.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

tq

ASaDa RyutaRo said...

mau join!!! ri tu jumpa gamabr tgh mkan.. leh hantar 2 ke 3 penyertaan x? hahaha.,..

saya ada banyak gambar makan..

Yana KenJa said...

satu je yer...=)

NoRwAnI nOrWi said...

HI...SALAM KENAL...SAYA JOIN JUGAK YE...

http://norwaninorwi.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

i'm join too this contest..

this my link...

http://thebluekiller.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

=)

EirA said...

akak..eira da jOin da..

http://eiradiana.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

Kim said...

http://kimpinkoctopus.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

im in! please visit. thank you :D

Yatre Hayati said...

kita da join contest !!

gadisinnocent.blogspot.com

Yatre Hayati said...

sorry..ni link yang betul tok contest tuh...

http://gadisinnocent.blogspot.com/2010/05/aku-dan-makanan-itu-ini-adalah.html

Yatre Hayati said...

sorry..ni link yang betul tok contest tuh...

http://gadisinnocent.blogspot.com/2010/05/aku-dan-makanan-itu-ini-adalah.html

.s.o.f.i.a. said...

http://cikpia.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

miss hav0c said...

pewitttt pelahap gila


http://maladagreat.blogspot.com/2010/05/pelahap-ye-aku-memang-pelahap.html

fArrAh nUr AmIrAh said...

ami da join kontest ni.. kih3...
;p
http://fanurami.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

MISH LOLIPOP said...

dah join..support mmber sndrik..hehhehe

Klik disini yer:
CONTEST: AKU DAN MAKANAN ITU

ChiPuT AiNa said...

yay!!..da join..
visit my blog!!

sHaFAa said...

SALAM..
join juga kerana ada gambar yg sesuai

http://nothingzorro.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

'AQILAH said...

baru jumpe blog ni dan ade kontest...menarik2 ...nak join, tunggu my entri ok :)

AteeqaHanis said...

saya pown nk join lah,
http://duniakecilhanees.blogspot.com/2010/05/aku-dan-makanan-itu.html

Yana KenJa said...

thnx umer..=)

jom rmi2 join lg yer..=)

tiefazatie said...

hye cik yana...
nice to noe u dear..
kte pun join contest awk...
menarik la..neway nie link die k..

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

hudhud said...

dah joinnn ! ni haaa :P

http://hudhudpunyablog.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

miloicekaw1119 said...

cik paro dah join..
harap terima ye!

ni link nye..

http://miloicekaw1119.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

Ily~PearJarl said...

nk join jugakk!!~
heeeeee

Ily~PearJarl said...

hueh...
ily da join!!
:)

http://ilyhakymah.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

Ily~PearJarl said...

da join..
heehe..

http://ilyhakymah.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

.imah. said...

Sudah join! :DD

http://ima95.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

saya suka makan!
hahaha, xDD

NadiaShafiqa said...

saya dah join!!!


Lalalalalal..wondeful!!

http://bilajarimengetuk.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

Mis Erika said...

hai sy dh join :)

http://miraerika.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

YuYuN said...

Hye yana..
saya join juge...@_@
visit this link ya!

http://yuyun87.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

nabilah said...

dah join ;p
http://belle-kewl.blogspot.com/2010/05/cuti-mesti-masuk-contest.html

Kie-yu said...

Mahu join!
Sudah buat entri as follow URLs:

http://rumah4tingkat.blogspot.com/2010/05/kay-classic-kopitiam-aku-dan-makanan.html

.:cEmmAh:. said...

yehuu..dah join..salam kenal-kenalan..hope, tegur if ada benda xcukup untuk kontest nih..

http://lalalasesajer.blogspot.com/2010/05/aku-dan-makanan-itu.html

izaFiza said...

cam best..nk juin jugak..=)

izaFiza said...

misz yana yg tomey..saya pon join..entri saya..

http://izahafizah.blogspot.com/2010/05/jom-juin-contest-aku-dan-makanan-itu.html

follow yerkk..=)

'AQILAH said...

hye :) saya dah join...here the link ...

http://yellowkuning89.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

Nurhidayah Shamsury said...

dah join..tgkla ek..



http://idashamsury59.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

izz said...

salam cik yanakenja...

ai nk join yer... thanks sbb organize contest nih.. kot2 ada rejeki ai dpt adiah.. hehehe

http://chekyra.blogspot.com/2010/05/contest-lagik.html

M a W a D D a H said...

salam...

hi..adah dah join...ni link dia

http://mwdah.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

~NURUL~ said...

salam sayang! sy pon dah join :)

http://hidupaku-mylife.blogspot.com/2010/05/join-contest-lagi.html

:) sila lah menjenguk ye..

Yayaa said...

nak join. ni link..

http://angeloveville.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

thanxx !!

missyaniabdullah said...

cik yana

kiter pun join jugak contast ini oke..

ni link kiter :

http://missyaniabdullah.blogspot.com/2010/05/yuhuu-terasa-ingin-memasukkan-diri-yang.html

alianurashikin said...

saya da join hehe have a look =))
http://alianurashikin.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

alianurashikin said...

saya da join hehe have a look =))
http://alianurashikin.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

kakngah said...

aku nk joint gak wey...

http://aslindaa.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

i follow u as adnilsa_aslinda

Nurhidayah Shamsury said...

i x tau la i lupe nk tempek kt cni..i dah join


http://idashamsury59.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

Mardhiyyah Ridzuan said...

saye p0n j0in!!!!!!!
saye p0n j0in!!!!
eehheh....

my link is http://b0lat.blogspot.com/2010/05/c0ntest-aku-makanan-itu.html

Efa Manaf said...

i've joined :)

http://efamanaf.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

aurora xarielle said...

cik yana, saye join jugak ^__^

http://auroraxarielle.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

YoN said...

cik yana chumell. sy da join ! hehe
ne link nye. :)))))

http://kamikamuaku.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

YoN said...

cik yana chumell ! sy da join.

ne link nyee. (((:

http://kamikamuaku.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

MarlissaMusa said...

hai dear,
i dah join..

sila la check ye :-

http://marlissamusa.blogspot.com/2010/05/contest-marathon-siri-aku-dan-makanan.html

GreeNrOsE said...

dear~saya join juga!!!

linknya~

http://greenrose1213.blogspot.com/2010/05/contestaku-itu.html

^__^

GreeNrOsE said...

xsure td da kasi link blum.. hee~

again..
this the link

http://greenrose1213.blogspot.com/2010/05/contestaku-itu.html

eikasyaza said...

dah join...hehe

http://eikasyaza85.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

SHIKIN said...

akak nak joint gak. jengok2lah entry kat www.shikinlatiff.blogspot.com

CheQ PP JoY said...

fy pon join contest ni..ni link dia..

http://cheqppjoy.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

captain anjang said...

http://geniustapimalas.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

aisyah bet ^^ said...

saye dah joinnn!! ^__^
check it out!

http://helomilothehamster.blogspot.com/2010/05/kontest-aku-dan-makanan-itu.html

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

akak pun nak join gark ler:

http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

Yana KenJa said...

da ramai yg join...
yeay..\0/
sukernyer..
t saya free sy update name2 yg join contest ea..
skrg bz siket..nk manja2 ngan lappy pun susah..hihiiii..;p
maaf yer..;c

DALILA MISMAN said...

salam,,

nak join, nak join

http://misdalila.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

sweeTSour said...

salam n monink...
Keyyah nk join jugak contest ni..hehe dah byk kali dtg ushar, akhirnya join jugak.

http://misszek.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

aly said...

nak join..
tapi, gambar kawan saye dgn makanan tu boleh tak?

FyZa said...

hye cik yana..sy ada join contest nie..nti tlg cek eh..tengs..=)

http://fyzadery.blogspot.com/2010/05/makan-dan-makan.html

Asma said...

salam..

aum..saya yang kuat makan datang join

http://asma-rizal.blogspot.com/2010/05/kontes-aku-makanan-itu.html

email:
asma2505@gmail.com
asmarina.mrini@boustead.com.my

. Fara Latif . said...

dear, sye jOin cOntest awk tu ;)

sile la tgk.
hihi~

http://my-lovelyrainbow.blogspot.com/2010/05/aku-dan-makanan-itu.html

teha said...

wah...sudah ramai join contest ini! huhu..bgus2..
bg sye menang eyh?
huhu..

cenderajiwa said...

dah join..

http://hadiahdarijiwa.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu-by-yana.html

.Am-OH-Am. said...

hye.
sayyaa dah jadi folower (setia la kot) hiii~

sila link utk tgk ye. :)

~LoVE PiNk~ said...

saya da join..ngeee
http://ekynyoana.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

cik puan akish said...

salam...puna rumah...sdh join juge....meh tgk!!:)

http://kontahadif.blogspot.com/2010/05/aku-dan-makanan-itu.html

syakila said...

akak kila join ok

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

ZhEt said...

joining :)

http://zhetcontest.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

Nazz@Purple said...

hi yana..

nazz pun nak join..

http://nazzcoco.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

terima lah penyertaan sy ini..

nARd eLainY said...

yihaaa...sy dah join!! sila layari.. http://nardelainy.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

Nana said...

hye salam ni link saya
http://ibudamia.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

Nida said...

Salam perkenalan buat Yana dari Kak Nida..

Kak Nida join ye.. harap2 ada rezeki..aminnnn...

http://nisajijah.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

bagitahu ye kalau ada syarat tertinggal ;)

ieykaatika said...

nak juin !


http://ieykaali.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

Rini Jy said...

sy yg suka mkn pun nak joint^^

http://rinimemories.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

suamihanyisterizuki said...

Baru join...harap sempat lagik...silalah jenguk yer...

http://mzhany.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

follow as suamihanyisterizuki

aZuRa AhMaD said...

askum..

hai..kak zura join...

http://zamzura1405.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

Hidayah Shafiruz said...

Saya join!

http://afarqies.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

Nieyoot :) said...

heyya.
i dah join.
klik..jgn xklik.
hehe :))

http://nieyoot.blogspot.com/2010/05/aku-dan-makanan-itu.html

diarieslinnanayus said...

sy nak join contest..

dah wat kat link :

http://villa-linnanayus.blogspot.com

diarieslinnanayus said...

opss lupa bg link yg betul.. :
http://villa-linnanayus.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu-by.html

nuraarin-life said...

nak join! nak join!

http://aarin-luv-contest.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

maribeli said...

hi, saya dah join...bestnye contest ni...so, jom ke http://budakbarubelajarbisnes.blogspot.com/2010/05/aku-lak-join-contes-aku-makanan-itu.html

soclose2213 said...

NAK JOIN GAK..
http://soclose2213.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

joegrimjow said...

klu xnak tampal banner bleh masuk?
hehe

isyahizzati said...

nak jugak..lau nak bagi coklat,bagi kat aku tau..hehe..nak bagi husbenku yang giler coklat..hikhikhik

http://nizamizzati.blogspot.com/2010/05/aku-pon-suke-makan-jugak.html

whomyra said...

da join ini linkye ye : http://pillowheartpillow.blogspot.com/2010/05/aku-dan-makanan-itu.html

cik dila said...

salam...=)
saya sudah join...mintak2 murah rezeki saya di sini..hihi

http://duamasa.blogspot.com/2010/05/contest-saya-dan-makanan-itu.html

Dawy said...

dawy dah join .
tatau lahh diterima tak .
kalau sempat dibetulkan sebab syarat tak kena . bgtau awal2 tau . =))

http://dawyiyagi.blogspot.com/2010/05/kau-nak-apa-lagi-contest.html

n.a.n.a said...

nak JOIN jgk!!!!!!hihihi.memeriahkan suasana

http://ciputsedut.blogspot.com/2010/05/aku-dan-makanan-itu.html

~ Sall said...

salam kenal Dik gadis manis.

Udahku siakan semuanye. Terjah blog haku..

Ni linknye...

http://salldann.blogspot.com/2010/05/aku-dan-makanan-itu.html

~Shuh0ney.lurve.Fuadinho® said...

salam...nk join nk join!! ihiks ;)

http://fuadinho-shuhoney.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

tQ~;)

NuR 'aQiLaH said...

join jugakk !!!

http://fieqilah.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

NuR 'aQiLaH said...

joinn jugakk !!!

http://fieqilah.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

Asya said...

salam pkenalan.. join jugak..kalo x ckp syarat inform yep:

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/05/dateline-31.html

INTANKUTERPILIH said...

adek, ahkak dah join...

http://intankuterpilih79.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

INTANKUTERPILIH said...

adek, ahkak dah join...

http://intankuterpilih79.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

esoneniey said...

salam,

saye dah join. nie address saye, http://esoneniey.wordpress.com/2010/05/26/contest-aku-dan-makanan-itu/

silekan masuk yer :)

illafira said...

dah join gak...

http://illafira.blogspot.com/2010/05/aku-dan-makanan-itu.html

illafira said...

dah join gak...

http://illafira.blogspot.com/2010/05/aku-dan-makanan-itu.html

myranaqi said...

sy pun nk join ..
jum singgah sy erk..

http://myranaqi.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

ainaa.najlaa.mohd.nor said...

saya dah join contest ni.

http://tempatakutulistulis.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

ainaa.najlaa.mohd.nor said...

dah join dah...

http://tempatakutulistulis.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

Miro Armyrule said...

salam...lu ok ka..gua baik2 aja..eh pehal aku ni..sengal...ha ni aku dah join contest kamu ya...jemput dtg tgk...memenuhi syarat ke x ke apa2..gitau yo..

http://mirocornerz.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

butterflies Lovers said...

darling, i pi kL taw~ entry utk kontest nih dah siap. tapi auto post..so nnti update tgok i nyer rumah yer :)
kul 10 nnti


http://butterflies-lovers.blogspot.com

HANYS said...

turut mencuba nasib :)

http://storyofsaya.blogspot.com/2010/05/nak-join-kontest-lagi-bolehh-tak.html

Noor said...

hye yana kenja....
saya join gaks contest ni...
nnt terjah ek.....!!!

http://kolanorzainul.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

Noor said...

hye yana kenja....
saya join gaks contest ni...
nnt terjah ek.....!!!

http://kolanorzainul.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

Noor said...

hye yana kenja....
saya join gaks contest ni...
nnt terjah ek.....!!!

http://kolanorzainul.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

Noor said...

saya pun join gaks.....
nnt terjah ek..!!

http://kolanorzainul.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

Noor said...

saya join contest ni....
nnt terjah link saya ek...!!!
TQ...

http://kolanorzainul.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

HANYS said...

http://storyofsaya.blogspot.com/2010/05/nak-join-kontest-lagi-bolehh-tak.html

:)

mellow said...

babe . i dah join . http://mellowtypo.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html . thanx yeah (:

zaikulim said...

Salam akak nak join gak

http://zaiikulim.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

[-suziey-] said...

hai salam ziarah..count me in yek..ni link n3:)

http://szsh.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

mama zharfan said...

salam
me dh join

MY ENTRY CLICK HERE!

eRiNsZ said...

sayer juga mau juin...
leb makan makan...

http://ehemsz.blogspot.com/2010/05/contest-eisya-dan-makanan-itu.html

mama tisya said...

salam nk join gk

http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

nEa FleriDa said...

salam.. sy join contest awk jgk k:)


http://neaflerida.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

Eryati said...

eryati dh join..check d cni
http://mydaniaeryati.blogspot.com/2010/05/contestaku-dan-makanan-itu-contest.html

taufidris said...

bro join

http://taufidris.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

BABYBOO said...

i join this kontes tuan tanah :P HERE ------> http://oneloveintwohearts.blogspot.com/2010/05/aku-dan-makanan.html

kimi said...

hehe my entry

http://kimi-arrisa-balqis.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu_2979.html

kimi :)

cik bubu said...

saye sudah follow,sudah buat entri.

wallah..nah bukak la link nih.heeee~

http://cikbanana.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

/Dayah//Nurul/ said...

http://sweetdayday.blogspot.com/2010/05/saya-join-contest-aku-dan-makanan-itu.html time kaseh

/Dayah//Nurul/ said...

baru join . thank yu uat contest ni .
refer blog sy pls tq lagi cik yana :)
http://sweetdayday.blogspot.com/2010/05/saya-join-contest-aku-dan-makanan-itu.html

Noor said...

sy join gaks
http://kolanorzainul.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

kimi said...

eh sori tuan rumah,link b4 corupted ,so ni link baru .TQ ya

http://kimi-arrisa-balqis.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu_2979.html

[-suziey-] said...

hai...erkk rs dh submit tp xde plak komen sy..im in..
ni link sy..

http://szsh.blogspot.com/2010/05/contest-aku-dan-makanan-itu.html

el said...

http://arwendanish.blogspot.com/2010/05/aku-dan-makanan-itu.html

nak masok jugak
atas tu link nye ok

heheh sori baru nak join
hope x terlambat

Farra Dhelina said...

slm.. last mnt ;)

hrp diterima

http://fdhelina.blogspot.com/2010/05/contest-aku-makanan-itu.html

tq!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...